Ramazan-Tevfik Demirağ Anaokulu

Vizyon: Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

Misyon: Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel,sosyal,dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://rtda.meb.k12.tr

Adres - Adnan Menderes Mah. Zambak Cad. No14 GÖRDES/MANİSA

Öğretim Şekli :Yarım gün

Adres - Adnan Menderes Mah. Zambak Cad. No14 GÖRDES/MANİSA

Ulaşım Merkeze uzaklığı 110 km.dr

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl Merkezine 110 km. uzaklıktadır.